ENZYMY

logo 0012 Rovabio

Rovabio® Excel AP

Wszechstronny enzym

Rovabio® Excel AP jest sypkim skoncentrowanym produktem enzymatycznym, którego główne aktywności ksylanaza i β-glukanaza, otrzymywane są na drodze fermentacji z udziałem Talaromyces versatilis* (dawniej Penicillium funiculosum). Produkt ten hydrolizuje pentozany i β-glukany w surowcach roślinnych.

DZIAŁANIE:

  • Poprawa wartości pokarmowej pasz zawier

CZYTAJ WIĘCEJ

Rovabio® Excel AP jest sypkim skoncentrowanym produktem enzymatycznym, którego główne aktywności ksylanaza i β-glukanaza, otrzymywane są na drodze fermentacji z udziałem Talaromyces versatilis* (dawniej Penicillium funiculosum). Produkt ten hydrolizuje pentozany i β-glukany w surowcach roślinnych.

DZIAŁANIE:

  • Poprawa wartości pokarmowej pasz zawierających różne typy zbóż (pszenica, kukurydza, jęczmień, pszenżyto, żyto, owies itp.) oraz śruty nasion roślin oleistych (soja, słonecznik, rzepak itp.);
  • Obniżenie lepkości treści pokarmowej w świetle jelita;
  • Redukcja zawartości wolnego amoniaku w ściółce.

* Talaromyces versatilisPenicillium funiculosum są to dwie różne nazwy tego samego drobnoustroju. Zmiana nazwy nastąpiła w związku z poprawą technologii identyfikacji mikroorganizmów (taksonomii).

ZWIŃ

logo 0012 Rovabio

Rovabio® Advance P

Jedyna na rynku FEEDAZA

Rovabio® Advance P jest sypkim skoncentrowanym produktem enzymatycznym, którego główne aktywności ksylanaza i β-glukanaza, otrzymywane są na drodze fermentacji z udziałem Talaromyces versatilis* (dawniej Penicillium funiculosum). Produkt ten hydrolizuje pentozany i β-glukany w surowcach roślinnych.

DZIAŁANIE:

  • Poprawa wartości pokarmowej pasz zawie

CZYTAJ WIĘCEJ

Rovabio® Advance P jest sypkim skoncentrowanym produktem enzymatycznym, którego główne aktywności ksylanaza i β-glukanaza, otrzymywane są na drodze fermentacji z udziałem Talaromyces versatilis* (dawniej Penicillium funiculosum). Produkt ten hydrolizuje pentozany i β-glukany w surowcach roślinnych.

DZIAŁANIE:

  • Poprawa wartości pokarmowej pasz zawierających różne typy zbóż (pszenica, kukurydza, jęczmień, pszenżyto, żyto, owies itp.) oraz śruty nasion roślin oleistych (soja, słonecznik, rzepak itp.);
  • Obniżenie lepkości treści pokarmowej w świetle jelita;
  • Redukcja zawartości wolnego amoniaku w ściółce.

* Talaromyces versatilisPenicillium funiculosum są to dwie różne nazwy tego samego drobnoustroju. Zmiana nazwy nastąpiła w związku z poprawą technologii identyfikacji mikroorganizmów (taksonomii).

ZWIŃ

logo 0012 Rovabio

Rovabio® Advance L2

Jedyna na rynku FEEDAZA

Rovabio® Advance L2 jest płynnym skoncentrowanym produktem enzymatycznym, którego główne aktywności ksylanaza i β-glukanaza, otrzymywane są na drodze fermentacji z udziałem Talaromyces versatilis* (dawniej Penicillium funiculosum). Produkt ten hydrolizuje pentozany i β-glukany w surowcach roślinnych.

DZIAŁANIE:

  • Poprawa wartości pokarmowej pasz zaw

CZYTAJ WIĘCEJ

Rovabio® Advance L2 jest płynnym skoncentrowanym produktem enzymatycznym, którego główne aktywności ksylanaza i β-glukanaza, otrzymywane są na drodze fermentacji z udziałem Talaromyces versatilis* (dawniej Penicillium funiculosum). Produkt ten hydrolizuje pentozany i β-glukany w surowcach roślinnych.

DZIAŁANIE:

  • Poprawa wartości pokarmowej pasz zawierających różne typy zbóż (pszenica, kukurydza, jęczmień, pszenżyto, żyto, owies itp.) oraz śruty nasion roślin oleistych (soja, słonecznik, rzepak itp.);
  • Obniżenie lepkości treści pokarmowej w świetle jelita;
  • Redukcja zawartości wolnego amoniaku w ściółce.

* Talaromyces versatilisPenicillium funiculosum są to dwie różne nazwy tego samego drobnoustroju. Zmiana nazwy nastąpiła w związku z poprawą technologii identyfikacji mikroorganizmów (taksonomii).

ZWIŃ

logo 0012 Rovabio

Rovabio® Excel LC2

Wszechstronny enzym

Rovabio® Excel LC2 jest płynnym produktem enzymatycznym, którego główne aktywności ksylanaza i ß-glukanaza, otrzymywane są na drodze fermentacji z udziałem Penicillium funiculosum.
Produkt ten hydrolizuje pentozany i ß-glukany w surowcach roślinnych.

DZIAŁANIE:

  • Poprawa wartości pokarmowej pasz zawierających różne typy zbóż (pszenica, kukurydza, ję

CZYTAJ WIĘCEJ

Rovabio® Excel LC2 jest płynnym produktem enzymatycznym, którego główne aktywności ksylanaza i ß-glukanaza, otrzymywane są na drodze fermentacji z udziałem Penicillium funiculosum.
Produkt ten hydrolizuje pentozany i ß-glukany w surowcach roślinnych.

DZIAŁANIE:

  • Poprawa wartości pokarmowej pasz zawierających różne typy zbóż (pszenica, kukurydza, jęczmień, pszenżyto, żyto, owies itp.) oraz śruty nasion roślin oleistych (soja, słonecznik, rzepak itp.);
  • Obniżenie lepkości treści pokarmowej w świetle jelita;
  • Redukcja zawartości wolnego amoniaku w ściółce.

ZWIŃ

logo 0012 Rovabio

Rovabio Advance PHY P

Nowa generacja FEEDAZY

Rovabio Advance PHY P to forma sypka, charakteryzująca się wysokim poziomem termostabilności, dzięki zastosowaniu innowacyjnej metody otoczkowania T-Flex, zapewniająca niezawodny, wysokowydajny produkt w procesach granulacji.

Rovabio Advance Phy –  krok dalej w poprawie strawności paszy.

Tradycyjne pasze zawierają frakcje, których zwierzęta nie są

CZYTAJ WIĘCEJ

Rovabio Advance PHY P to forma sypka, charakteryzująca się wysokim poziomem termostabilności, dzięki zastosowaniu innowacyjnej metody otoczkowania T-Flex, zapewniająca niezawodny, wysokowydajny produkt w procesach granulacji.

Rovabio Advance Phy –  krok dalej w poprawie strawności paszy.

Tradycyjne pasze zawierają frakcje, których zwierzęta nie są w stanie strawić: 20–25% materii organicznej zwykle nie jest dostępne dla metabolizmu zwierząt. Przez ponad 20 lat enzymy były stosowane w celu poprawy strawności paszy i umożliwiły stosowanie większej ilości surowców, aby pomóc producentom zwierząt w obniżeniu kosztów pasz i zwiększenie wyników produkcyjnych. Ale do tej pory jednoczesne stosowanie różnego rodzaju enzymów było częściowo skuteczne.

W celu zwiększenia strawności jeszcze większej ilości frakcji w surowcach, Adisseo zaprojektowało Rovabio® Advance PHY, nową generację fidazy.

Rovabio® Advance PHY to wieloenzymatyczny kompleks, zawierający min. optymalne poziomy Xylanazy, Beta-Glucanazy, Arabinofuranosidazy oraz Fitazy.

Synergiczne działanie wszystkich aktywności enzymatycznych znacznie poprawia ogólną strawność paszy, w tym podnosi energię metaboliczną, strawne aminokwasy, dostępny fosfor, wapń i sód.

ZWIŃ

logo 0012 Rovabio

Rovabio Advance PHY L2

Synergiczne działanie

Rovabio Advance PHY L2 to forma płynna, przeznaczona do natrysku na zimną granulkę, w sytuacjach gdy temperatura w procesie produkcji paszy przekracza 900C.

Rovabio Advance Phy –  krok dalej w poprawie strawności paszy

Tradycyjne pasze zawierają frakcje, których zwierzęta nie są w stanie strawić: 20–25% materii organicznej zwykle nie jest dostępne

CZYTAJ WIĘCEJ

Rovabio Advance PHY L2 to forma płynna, przeznaczona do natrysku na zimną granulkę, w sytuacjach gdy temperatura w procesie produkcji paszy przekracza 900C.

Rovabio Advance Phy –  krok dalej w poprawie strawności paszy

Tradycyjne pasze zawierają frakcje, których zwierzęta nie są w stanie strawić: 20–25% materii organicznej zwykle nie jest dostępne dla metabolizmu zwierząt. Przez ponad 20 lat enzymy były stosowane w celu poprawy strawności paszy i umożliwiły stosowanie większej ilości surowców, aby pomóc producentom zwierząt w obniżeniu kosztów pasz i zwiększenie wyników produkcyjnych. Ale do tej pory jednoczesne stosowanie różnego rodzaju enzymów było częściowo skuteczne.

W celu zwiększenia strawności jeszcze większej ilości frakcji w surowcach, Adisseo zaprojektowało Rovabio® Advance PHY, nową generację fidazy.

Rovabio® Advance PHY to wieloenzymatyczny kompleks, zawierający min. optymalne poziomy Xylanazy, Beta-Glucanazy, Arabinofuranosidazy oraz Fitazy.

Synergiczne działanie wszystkich aktywności enzymatycznych znacznie poprawia ogólną strawność paszy, w tym podnosi energię metaboliczną, strawne aminokwasy, dostępny fosfor, wapń i sód.

ZWIŃ

Język: